al contingut a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

Salutació de l'alcaldessa

e56cce05-afb8-4501-a0f9-ca9e6dc84e33.jpgBenvinguts i benvingudes a la pàgina web de l’Ajuntament de Vilaller.

M’adreço a vosaltres per saludar-vos i obrir les portes de Vilaller a totes les persones  que estigueu interessades a conèixer millor el nostre poble. A l’hora, el fet d’obrir aquesta finestra virtual fa que els ciutadans i ciutadanes puguin disposar d’aquest servei útil per realitzar qualsevol consulta, proposta o suggeriment d’ una forma més àmplia, àgil i còmoda.

També es pretén ser un punt de trobada d’aquells qui s’interessen per conèixer els nostres equipaments, les nostres iniciatives, els nostres comerços, hotels, fondes, restaurants, però també la nostra llarga història i les nostres arrelades tradicions.    Vilaller és un poble del que ens podem sentir orgullosos. Per la seva gent i el seu dinamisme, amb un gran nombre d’entitats i associacions compromeses. La qualitat de vida i l’entorn privilegiat en el qual ens trobem són trets que cal  potenciar.

Us convido a aprofitar les eines que ens ofereixen les noves tecnologies i accediu a l’actualitat més destacada en aquesta pàgina web. De la mateixa manera hi trobareu tots els continguts d’una administració moderna, oberta, transparent i participativa per què entre tots fem de Vilaller el municipi de qualitat que volem per tots nosaltres.

Salutacions,

Maria José Erta Ruiz

Alcaldessa de Vilaller