al contingut a la navegació Informació de contacte

Concurs fotografia "Nits de Perseidas"

Bases del concurs de fotografia "Nits de Perseidas"

• ORGANITZACIÓ:
Ajuntament de Vilaller

• JURAT:
Els Regidors i Regidores de l'Ajuntament de Vilaller

• PARTICIPACIÓ:
Tots els interessats/des

• TEMÀTICA:
"NIT DE PERSEIDAS"
Qualsevol fotografia realitzada des dels diferents racons del poble del cel estelat els dies 12 i 13 d’agost

• OBRES:
- Cada autor/a ha de participar amb 2 fotografies. Es poden presentar fotografies en nom d'un fill/a o per a qualsevol familiar que no disposi dels mitjans necessaris.
- S'accepten fotografies preses per càmeres digitals, mòbils, càmeres, etc. El principal requisit és que tinguin una resolució suficient per a la seva ampliació. Actualment, la majoria de mòbils i càmeres permeten una resolució suficient, només cal tenir en compte enviar-les sense reduir. No s'acceptaran les inferiors a 1 megapíxel.
- S'admet qualsevol tècnica o procediment digital, en color o en blanc i negre.
- En les obres presentades, no ha d'aparèixer cap nom ni distintiu personal (signatura), ni persones fotografiades sense el seu consentiment.
- TOTA OBRA QUE NO COMPLEIXI ELS REQUISITS ESTABLERTS EN AQUESTES BASES QUEDARÀ AUTOMÀTICAMENT EXCLOSA DEL CONCURS.
• PRESENTACIÓ DE LES OBRES:
Les obres es presentaran en un àlbum Instagram i Facebook amb el nom #EstelsVilaller

• TERMINI D'ADMISSIÓ:
El termini límit de presentació serà 16 d’agost a les 23:59h al correu ajuntament@vilaller.ddl.net. El 17 d’agost es posarà a l’album de les xarxes per ser votades.

• PREMIS:
- 1er PREMI Val de 100 euros bescanviable a qualsevol establiment de Restauració del Municipi.
- 2on PREMI Val de 50 euros bescanviable a qualsevol establiment de Comerç del Municipi.
- Tercer PREMI Val de 25 euros bescanviable a qualsevol establiment de Comerç del Municipi.
- La fotografia que tingui més "m'agrada" en l'àlbum de la pàgina de Facebook i Instagram Ajuntament de Vilaller.
- Les fotografies s'aniran incorporant a l'àlbum de la pàgina de Facebook i Instagram Ajuntament de Vilaller per a la seva exposició i puntuació per part del públic per seleccionar la fotografia guanyadora del premi infantil i adult.
- La fotografia guanyadora del premi popular serà la que més "m'agrada" tingui en l'àlbum del compte de Facebook i Instagram Ajuntament de Vilaller comptabilitzats a les 23:59 del dia 16 d’agost del 2021.

• OBSERVACIONS:
- La persona participant manifesta i garanteix que és l'única autora de la / es fotografia / es i titular de tots els drets d'autor sobre la/les fotografia/es que presenta al concurs.
- Les autores i autors conserven els drets recollits en el Text refós de la Llei de Propietat Intel·lectual i es responsabilitzaran de l'acompliment de les disposicions legals en matèria d'aquesta Llei i de el dret a la pròpia imatge, sent responsables perquè la difusió, reproducció o edició de l'obra en el marc de el present concurs no lesioni cap dret a tercers. Així mateix, seran les úniques responsables legals davant de qualsevol controvèrsia que pugui sorgir per incompliment de l'esmentada llei.
- Totes les obres es cedeixen a l'Ajuntament de Vilaller, que les conservarà en el seu arxiu, per a la seva difusió en xarxes socials, exposicions i altres publicacions.

• ACCEPTACIÓ DE LES BASES:
La participació en el concurs suposa la plena acceptació de les presents bases i de la decisió inapel·lable de jurat. Qualsevol cas no previst en aquestes bases serà interpretat per l'organització o, si escau, pel jurat.

  • Quan 12/08/2021 a 21:00 a 13/08/2021 a 21:00
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal